Sheepdogcenter -
31-01-2017

Leren Schapendrijven.

Wil je leren schapendrijven met jouw border collie of loop je vast in je training tijdens het schapendrijven en ben je opzoek naar hulp of advies, dat kan vanaf nu ook bij het Sheepdogcenter! Jetty Roos gaat starten met het geven van les op de velden van het Sheepdogcenter. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u haar een pb sturen via Facebook.
 
Locatie Sheepdogcenter huren.

Ook is het vanaf heden mogelijk om tegen betaling een van onze velden per half uur af te huren voor het geven van schapendrijf lessen. Omdat het dierenwelzijn bij ons hoog in het vaandel staat, zal de verhuur van ons veld én de schapen in overleg gaan met het bestuur van het Sheepdogcenter. Voor meer info stuur Jetty Roos een pb of stuur een email naar: info@sheepdogcenter.vpweb.nl

Snuffelen.

Omdat wij merken dat er regelmatig mensen zijn die kennis willen maken met de sport
schapendrijven en willen kijken of hun hond geschikt is voor het schapendrijven organiseren Jessica en Jetty bij het Sheepdogcenter iedere laatste Zondag van de maand een schapen-snuffel-les dag.
Deze snuffel les; is toegankelijk voor mensen én honden die nog niet of haast niet in aanraking zijn geweest met het schapendrijven. Uw hond dient wel tenminste 10 maanden oud te zijn. Tijdens een snuffelles zal er uitgelegd worden wat het basisprincipe is van het drijfinstinkt van een hond en zullen we in levende lijve ondervinden wat uw hond in zich heeft op gebied van het schapendrijven.
De lessen vinden plaats op afspraak en duren ongeveer 30 minuten per hond. De kosten per snuffelles zijn 15 euro inclusief een kopje koffie of thee.
Bij onvoldoende aanmeldingen schuift de schapen-snuffel- les een maand door. Hier zal u, als deze situatie zich voort doet, op tijd over geïnformeerd worden.
Wilt u zich aanmelden voor de schapen-snuffel- les stuur dan via facebook en persoonlijk bericht naar " SanderjessicaWiemans "

Plek voor nieuwe leden.

Er is weer plek voor nieuwe leden!